Livrare Gratuită pentru toate comenzile.

Livrare

BQueen vă pune la dispoziţie următoarele metode de livrare:

Urgent Cargus sau Fan Courier

Livrare Gratuită pentru toate comenzile peste 100RON la nivel național (în rețeaua de livrare Fan Courier sau Urgent Cargus), în localitățile unde sunt kilometri suplimentari costul acestora va fi suportat de client, se poate opta pentru ridicarea de la sediul Urgent Cargus sau Fan Courier în acest caz Livrarea este Gratuită.

Timp de livrare:

24/48 h –  la produsele pe stoc;

7/10 zile – la produsele care se menționează „DISPONIBIL PENTRU PRECOMANDĂ„;

Livrarea se face între orele 9.00 şi 17.00 la adresa indicată de dumneavoastră în comandă. După două încercări nereuşite ale curierului de a vă livra la adresa specificată în comandă, aveţi următoarele opţiuni: ridicarea coletului de la sediul firmei de curierat sau schimbarea adresei de livrare. Schimbarea adresei de livrare poate implica achitarea de către dumneavoastră a unei taxe suplimentare către firma de curierat. În principiu, livrarea se face între 24 şi 48 ore de la efectuarea comenzii (inclusiv cu livrare Sâmbăta, însă nu Duminica). În cazul produselor cu livrare in 7-10 zile, acesta depinde de timpul de tranzit extern cu care ajung de la furnizor și este aproximativ (+/- 2-3 zile). Aproximarea se datoreaza condițiilor meteo, procesului de vămuire, etc., asupra cărora nu avem niciun control.

Pentru comenzile cu livrare în 7 – 10 zile vă recomandăm să luați în calcul eroarea de timp care se poate produce în special perioadele aglomerate (Sărbatori, Black Friday, August, etc.).

Dacă coletul rămas la sediul Urgent Cargus sau Fan Courier din oraşul d-voastră nu se ridică în termen de 5 zile, ne rezervăm dreptul de a-l returna la sediul nostru şi de a selecta clientela pe viitor.

Pentru livrare în statele europene;

Acesta difera în funcţie de adresă, deci înainte de a comanda vă rog să ne contactaţi pentru a vă calcula exact tariful de livrare. Timpul livrării este cu 4-5 zile în plus faţă de cel standard şi comanda se achită integral prin MobilPay (plata cu cardul), la plasarea ei.

Veţi primi şi numărul de urmărire al comenzii o dată ce este procesată.